Over ons

Firma Vitaal is een samenwerkingsverband tussen Lian Acda en Christian Reinders

“Wij zijn er van overtuigd dat vitaliteit kan bijdragen aan geluk en welzijn van mensen. Onze missie is om werknemers op een enthousiaste manier te bewegen naar gezonde leefgewoonten.”

Wij maken vitaliteit inzichtelijk en begrijpelijk. Wij geven inzicht in conditie en de mate van stress door metingen. We stellen een persoonlijk rapport op en geven advies ter verbetering van het algeheel welbevinden en functioneren. Door coaching zetten we het veranderingsproces in gang naar het gewenste einddoel.

Lian Acda

Lian Acda

Een energieke vrouw met een passie voor alles wat met vitaliteit te maken heeft. Zij weet mensen te motiveren en te stimuleren om in beweging te komen, op weg naar een gezonde leefstijl. Bij Firma Vitaal houdt zij zich bezig met vitaliteitsmetingen, voeding- en beweegtrajecten en het geven van presentaties en workshops.

christian Reinders

Christian Reinders

Een gedreven persoon die vitaliteit als een belangrijke waarde ervaart. Christian is een enthousiaste coach die er op gericht is om individuen en organisaties hun kwaliteiten en krachten optimaal te laten benutten. Bij Firma Vitaal is hij belast met vitaliteitsmetingen, individuele- en/of teamcoaching en het geven van presentaties en workshops

Back to Top