Coaching

Firma Vitaal staat voor persoonlijke aandacht om optimaal te werken aan leefstijl, bewegen, voeding en ontspanning.

Coaching

In het leven zijn er momenten waarop iemand, door welke omstandigheid dan ook,  vast komt te zitten, in een depressie of burn-out schiet of door overbelasting blessures krijgt en energieloos is . Soms is hier een proces aan vooraf gegaan of zijn juist acute gebeurtenissen de reden.  Oorzaak is vaak fysieke- en/of mentale onbalans en overbelasting.

Rustmeting: (link naar pdf)

  1. Vooraf wordt de intake gedaan en meten we de bloeddruk, lengte, gewicht, BMI, Vet % . spier/bot %, visceraal vet en saturatie. We verdiepen ons in de (sportieve) achtergrond en gestelde doelen in relatie tot de methode.
  2. Met behulp van een hartslagband meten we o.a. hartslag in rust, ademfrequentie, hartritme variabiliteit en het vermogen om te herstellen na fysieke inspanning.
coaching 2

Door ontwikkelingsgerichte coaching en via interventies als door de ECControl methode sturen we een proces aan waarin nieuwe inzichten ontdekt worden.
De vraag om hulp kan persoonlijk of werk gerelateerd zijn.
Coaching is een hulpmiddel om tot keuzes te komen, rust te creëren en fysiek en mentaal in balans te komen. Coaching van Firma Vitaal laat de kracht en kwaliteiten van het individu naar boven komen. Juist op die momenten waarin dit schijnbaar niet meer vanzelfsprekend gaat biedt Firma Vitaal ondersteuning op weg naar het van te voren bepaalde doelen.

Back to Top